dilluns, 3 de març de 2014

Testimonis després d'anar a l'Ametlla de Mar

Benvolguts,
Això va sortir bé per un motiu, perquè habitualment us reuniu a pregar, a escoltar la Paraula de Déu com feien els apòstol i això us motiva  a fer apostolat. Això succeeix en tota comunitat que segueix les regles senzilles dels apòstols. Glòria al Senyor.
Tot l'acta va agradar i va anar bé a tothom per unir la comunitat en Jesús ressuscitat i afavorir l'alegria de la trobada amb Déu. Els cants són molt bonics i els anirem aprenent. La gent m'ha parlat molt bé d'aquesta jornada. Gràcies de tot.
(Mn. Antoni)

Gràcies Antoni per les teves paraules i per la acollida que ens vàreu fer a la Església de l’Ametlla de Mar. Estem molt contents que us agradin els cants i els vulgueu aprendre.  
Per a nosaltres com a Grup de la Renovació Carismàtica Catòlica en el Esperit, és també una gran alegria, i a la vegada una missió a la que ens sentim cridats, poder compartir amb altres comunitats cristianes la pregària i la lloança al Senyor. El dissabte va ser preciós veure la comunió que es va establir amb tots els germans i com tots van participar amb una gran fe i entusiasme. Ens va fer molt bé a tots.  És aquest precisament el motiu pel que hem fet els disc.
 Esperem poder repetir aquesta experiència de pregària a l’Ametlla de Mar en una ocasió no molt llunyana.
 Glòria al Senyor!
 (Ramon)

Benvolgut Mn. Antoni
Confirmo tot el que vostè i el Ramon expressen. Tota la celebració va ser preciosa i el Senyor va voler que aprofitéssim aquella tarda, malgrat el Carnaval i l’absència de joves. Era el moment que Jesús tenia reservat per a tots els que allí vam assistir. Des del lloc on jo hi era, podia veure els rostres i la joia de la comunitat, i dono moltes gràcies al Senyor per l’oportunitat que ens va donar de ser instruments útils.
Em sento agraïda per com de fàcil va ser estar en comunió amb vostè i col·laborar per a la glòria de Déu.
Una abraçada.
 (Carla)

Quina estona més joiosa. Vaig experimentar una pau indescriptible. Gràcies!
(Amparo)

Imatges a l'Ametlla de MarCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada