divendres, 23 d’octubre de 2015

Assemblea de tots els grups de pregària de la RCCeE. Madrid 2015

Acabem de tornar de l'assemblea 2015, de Madrid, on ha presidit el lema 
"Feu el que Ell us digui".
 

És dificil explicar amb paraules el que allí hem viscut. Hem estat 1200 persones d'arreu d'Espanya i hem pogut experimentar allò que tantes vegades hem llegit i sentit als Fets dels Apòstols (Fets 5,12):

12 Per mitjà dels apòstols es feien molts senyals i prodigis entre el poble. Tots els creients es reunien unànimement al pòrtic de Salomó, 13 però ningú no gosava unir-se a ells, encara que el poble en feia grans elogis; 14 i un nombre cada vegada més gran d'homes i dones es convertien a la fe en el Senyor. 15 Fins i tot la gent treia els malalts pels carrers i els deixava allà en llits i lliteres, perquè quan Pere passés, almenys la seva ombra en toqués algun. 16 També hi acudia molta gent dels pobles veïns de Jerusalem portant malalts i persones turmentades per esperits malignes. Tots recobraven la salut. 

Doncs sí, ens hem reunit 1200 persones d'arreu d'Espanya. Molts ens hem acostat amb il·lusió, d'altres amb temor, potser alguns amb desconfiança, però que el Senyor s'hi ha manifestat, ningú ho pot negar.

Tots cantàvem a una sola veu. Hem escoltat la veu de tot un poble elevant la seva veu i lloant l'Únic Déu que ha volgut encarnar-se per fer estada entre nosaltres; l'Únic Déu que estima fins al punt de patir i morir per a cadascun de nosaltres; l'Únic Déu que desitja que tornem la nostra mirada a Ell i regalar-nos el seu Esperit Sant, omplir-nos amb els dons gratuïts que l'Esperit Sant ens ofereix i donar els fruits d'amor, goig, pau, paciència, benvolença, bondat, fidelitat, dolcesa, domini d’un mateix.

Ha estat un cap de setmana del poble i per al poble de lloança.
Ara, cadascú a casa seva, fem d'allò ordinari quelcom extraordinari, posem Déu en tot allò que fem, mostrem l'amor de Déu en nosaltres,... siguem valents i portem pau i bé!


Llegeix l'entrevista feta a Carla Costa sobre aquesta assemblea, a Radio Estel. Clica aquí.

També pots escoltar-la a continuació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada