dissabte, 24 d’octubre de 2015

Més testimonis sobre l'assemblea "Feu el que Ell us digui"

L'Anna va anar convidada a l'assemblea de Madrid. Aquest és el testimoni que comparteix amb nosaltres i altres germans de grups Alpha.

Voldria compartir amb vosaltres  una experiència que aquest cap de setmana hem viscut  en una trobada d’un grup cristià. 
En Ramón i la Tere, ens varen proposar d’acompanyar-los a Madrid a un congrés nacional de la Renovació Carismàtica.
Vàrem acceptar perquè en Ramón i la Tere són amics i de confiança, però he de reconèixer, que em creava inseguretat, tenia autèntica por d'avorrir-me o que fos molt difícil d’aguantar.
Els nostres amfitrions ens varen cuidar en tot moment, vàrem ser acompanyats i ens varen presentar tothom que coneixien perquè ens sentíssim com a casa.

Vàrem començar dissabte al matí, d’entrada un auditori molt gran i a l'escenari, un grup de música molt potent, ... La sala es va anar omplint i érem mes de 1200 persones, entre joves, famílies i parelles com nosaltres, i grups de tot l’estat! 1200 cristians cantant a tope des del primer minut.
No eren gent boja ni fanàtica, eren gent com nosaltres, molt contents i cantant amb els braços alçats.
Vàrem tenir temps de cant (molt),  temps d’oració, temps d’ensenyança, temps de reflexió,
temps especial d’Adoració i una festa especialment bona: la missa. Què diferent!! Què solemne, i al mateix temps alegre i plena de cants, com no...


Però ho vull compartir perquè va ser molt bo, per a mi i segurament per tots els que allà estàvem, convençuts o no.
Va ser un temps per ensenyar-me a créixer com a cristiana i com a persona, per ensenyar-me que encara hi ha molt camí a recórrer dintre del cristianisme, perquè Déu és molt gran i ens obra mil portes perquè ens apropem a Ell.

Hem d’ésser atrevits i investigar, hem de trobar el camí per no ser uns cristians de missa de diumenge i res mes, aixó no és ser cristià, aixó és complir una norma, res més.

Sapigueu que aquest corrent carismàtic, va néixer fa casi 50 anys, és un reconeixement del poder de l'Esperit Sant i l’acceptació que, a través d’Ell s'arriba a Deu.
L'any 2017 celebraran a Roma els 50 anysde la Renovació Carismàtica... Què us sembla si hi anem tots??

L'Anna, qui per primera vegada ha assistit a una trobada carismàtica de tota Espanya, ens convida a tots. Anem-nos preparant!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada