dimecres, 30 de desembre de 2015

Assemblea de Catalunya 2016


Recordeu:

Dies 6 i 7 de febrer!


Lema:

"No entristiu l'Esperit Sant de Déu,
que us ha marcat amb el seu segell". Ef 4, 30


Predicador: Mn. Alberto Jiménez

Lloc: Al Martí - Codolar (BCN) amb possibilitat de quedar-se a dormir i tenir pensió completa.

Si sou servidors, ja heu rebut la fitxa d'inscripció pels dinars i l'allotjament i els telèfons per fer les reserves i inscripcions. 

Se'ns demana que tot ho gestionem mitjançant els servidors dels nostres grups. Si no pertanyeu a cap grup de pregària i no en coneixeu cap contacteu amb rccee.catalunya@gmail.com i us donaran la informació que us calgui perquè pugueu venir sense cap problema.

Alguns detalls que cal que tinguem presents:

Guarderia: Per tal de tenir coneixement del número de monitors que es requereixen, necessitem que, per avançat, ens notifiqueu del número d’infants que voleu inscriure.Data límit: 1 de febrer.

Menjar: Hi haurà servei de menjador prèvia reserva. Data límit: 29 de gener. El preu serà de 10 € (tant dinars com sopars); també podreu dur-vos el dinar de casa i menjar en una sala destinada per això (però no es podran fer servir els jardins).

Allotjament: Aquest any tornem a tenir la possibilitat de quedar-nos a dormir. Data límit reserves: 23 de gener.

Els preus són els següents (només inclou dormi i esmorzar):
 Divendres (dormir) fins diumenge (esmorzar): 74,00€
 Dissabte dinar fins diumenge dinar: 64,00€

Inscripcions: Com fem en aquests últims anys, ens veiem obligats a posar una inscripció de 5 €, per intentar assegurar el cobrir “part” de les despeses (encara que això no impedirà que,  igualment, ens veiem obligats a passar les bosses per recollir la totalitat). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada