Disc "Vine"

A les següent llibreries podreu trobar el nostre cd "Vine!", amb cançons de la Renovació Carismàtica, en català:
 • Llibreria PAULINES - Ronda de San Pere, 19-21 (08010 - Barcelona)
 • Llibreria CLARET - Roger de Llúria, 5 (08010 Barcelona)
 • Llibreria del SEMINARI DE TARRAGONA - Carrer Sant Pau, 4 (43003 Tarragona)
 • Llibreria CASELLES -  C/ Major, 46 (25007  Lleida).
 • Llibreria Ramon Llull - Carrer la Palma, 9 (25002 Lleida)
 • També podeu contactar amb nosaltres a través d'aquest bloc i del correu electrònic: mcosta463@gmail.com
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A "Signes dels temps"
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Carla Costa
(del grup Bona Nova)
Testimoni  

Sóc mestra. Estimo la música i en especial, cantar al grup de pregària, església i d'altres trobades. Al llarg dels anys he volgut transmetre amb les cançons, l'emoció que sento en sentir-me tocada i estimada per Déu. 

Des que, amb 16 anys, vaig descobrir Jesús com a Senyor i Salvador, “Vine” ha estat la invitació que Ell no ha deixat de fer-me.  
A la Renovació Carismàtica en l’Esperit, he après com n’és d’important la cançó com a pregària nascuda del cor, he après a pregar amb la Paraula i a fer-ho en comunitat, i he après també a servir la meva comunitat parroquial amb els cants.
Amb aquesta experiència i el desig de compartir aquestes cançons que han mogut i tocat el meu interior, neix aquest disc.

Però “Vine” no ha estat un projecte fet en solitari. La mateixa crida que el Senyor ha posat en mi també ha estat donada a las persones que amb els seus dons i carismes, tant organitzatius (Ramon Rubinat) com musicals (veus ministeri de música del grup Bona Nova, i Àlex Blanco amb els seus arranjaments i instrumentalització), han fet possible la gravació d’aquest disc.

El disc conté 12 cançons inspirades en la Paraula de Déu i la pregària, traduïdes totes elles al català a partir de les versions originals en castellà o anglès.

“Vine” et convida personalment, a què facis aquesta experiència de pregària, tant individual com comunitària.
“Vine” també va dirigit al Senyor a qui demanem el seu Esperit Sant que ve a nosaltres a convèncer-nos que Jesús és viu avui, que il•lumina les ments i posa pau als cors.
Vine a Ell i proclama amb aquests cants que el seu nom és gran, digne de ser lloat, que Ell és la teva força i mur segur.
Que aquestes cançons i l’Esperit que les va inspirar, vagin penetrant en qui les canta i escolta.


“Vine!”
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Qui hi hem participat en la gravació del disc "Vine!"


Aquest projecte no hagués estat possible sense l'empeny i entusiasme d'en Ramon Rubinat, membre del grup de pregària, que va ser l'artífex del projecte i missió a la que ens vam sentir cridats.
En el disc he estat acompanyada per les veus d'altres persones que formen part del ministeri de música del Grup Bona Nova de la Renovació Carismàtica en l'Esperit: 
 • Vicky Buyreu, mestra al col·legi Jesús Maria.
 • Helena Colom, cantant i mestra de primaria a l'escola Corazonistas de Barcelona
 • José Luis Delcor, enginyer.
 • Marta Gallardo, psicòloga. Treballa a la cooperativa EDUVIC.
 • Miquel Giró, Director del Centre Especial de Treball CALTOR. 
 • Beatriz Martínez, economista. Treballa al col·legi Sagrat Cor.
 • Ana Martínez, economista i professora al col·legi Jesús Maria.
 • Jordi Muner, Pedagog. Treballa en l'àmbit de la infància en risc i el maltractament infantil

L'Àlex Blanco va fer tots els arrenjaments musicals i va ser el nostre tècnic i còmplice en aquest projecte. Ara descansa en pau, en la glòria de Déu, però viu en cada músic que ha passat pel seu estudi desitjant proclamar que Jesús viu. Gràcies, Àlex!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aquí us deixo les lletres i acords dels temes del disc VINE!
També pots escoltar dues de les cançons gravades.
També pots clicar aquí i descarregar-te-les!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada